Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privé-/ Directie Chauffeur

Privé-/ directiechauffeur

 • Veilig, snel en comfortabel op weg
 • Efficiënte inzet van uw reistijd
 • Uitgerust arriveren op uw afspraak
 • Flesje water en eventueel krantje op de achterbank

Efficiënt & comfortabel

Haal meer uit uw dag met een privé-/directiechauffeur. Zet uw reistijd om in effectieve werktijd of gun uzelf een moment van ontspanning. U wordt keurig op tijd voor de deur opgehaald in uw eigen auto of in een van onze luxe auto’s. Terwijl u comfortabel op de achterbank plaatsneemt, rijdt uw discrete en representatieve chauffeur u veilig en snel naar uw bestemming. Uw chauffeur beschikt over een uitgebreide kennis van het wegennetwerk en speelt handig in op actuele verkeerssituaties. Ook tijdens uw afspraak staat hij voor u klaar: in de stand-by tijd kan – indien wenselijk – uw auto worden getankt en/of gewassen.

Het comfort van een privé- en directiechauffeur ervaren? Bel 073-643 28 28 of mail myranda@grefkens.nl

“Excellence is not a destination; it is a continuous journey that never ends”
– Brian Tracy –

Afterdinner Service

Afterdinner Service

 • Onbezorgd genieten van een avondje uit
 • Verantwoorde terugreis
 • Comfort voor u en uw gasten
 • Uw auto weer bij u voor de deur

Veilig & comfortabel

Liever niet aan een watertje de hele avond? Dankzij onze Afterdinner Service ervaart u een ontspannen avondje uit. U rijdt in uw eigen auto naar het restaurant. Na afloop van het diner brengt onze betrouwbare en discrete chauffeur u én eventueel uw gasten veilig thuis in uw auto. Zo kunt u zich gastronomisch in de watten laten leggen met heerlijke wijn/spijscombinaties. Ook staat uw auto weer bij u voor de deur geparkeerd.

Gun uzelf het gemak van onze Afterdinner Service bel 073-643 28 28 of mail myranda@grefkens.nl

“There are no traffic jams along the extra mile.”
– Roger Staubach,
Former NFL Quarterback –

Document Vervoer

Document Vervoer

 • Veilig vervoer van vertrouwelijke documenten
 • Discrete bezorging
 • One hand en sameday delivery
 • (Inter)nationale bezorging

Vertrouwelijk & discreet

Wilt u uw rechtbankstukken, douanepapieren of andere waardevolle poststukken veilig én op tijd overhandigd hebben aan de juiste persoon? Grefkens Chauffeursdiensten bezorgt uw documenten naar onder meer ambassades, consulaten, (recht)banken en instellingen in binnen- en buitenland. Uw belangrijke documenten worden volgens protocol op snelle en discrete wijze naar de door u gewenste bestemming vervoerd. Zo bent u ervan verzekerd dat uw waardevolle stukken tijdig, discreet én in perfecte staat worden afgeleverd.

Snel, persoonlijk en discreet vervoer nodig voor uw belangrijke documenten en poststukken?
Bel 073-643 28 28 of mail myranda@grefkens.nl

“Discretion is the perfection of reason, and a guide to us in all the duties of life.”
– Walter Scott –

Valet Parking

Valet Parking

 • In- en uitstappen voor de deur
 • Arriveer in stijl
 • Geen parkeerongemak
 • Te combineren met Afterdinner Service

Stijlvolle entree

Wilt u uw gasten in stijl laten arriveren bij uw evenement? Met onze Valet Parking kunt u hen direct voor de deur uit laten stappen. Onze chauffeur neemt het stuur voor de deur over en parkeert de auto op een veilige parking. Wanneer het evenement is afgelopen of wanneer men wenst te vertrekken, zorgt onze representatieve hostess ervoor dat de auto weer voorgereden wordt. Wilt u uw gasten liever niet zelf naar huis laten rijden? Dan kunnen zij gebruik maken van onze Afterdinner Service.

Grefkens Chauffeursdiensten verzorgt onder meer de Valet Parking van het Cubus Gala in het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Ervaar het comfort van Valet Parking en bel 073-643 28 28 of mail myranda@grefkens.nl

“Customer service shouldn’t just be a department, it should be the entire company.”
– Tony Hsieh –

Event Support

Event Support

 • Comfort voor uw gasten
 • Beveiligd wagenpark
 • Professionele coördinatie
 • Shuttle Service

Perfecte logistiek

Wij helpen u graag een succes te maken van uw evenement. Dankzij Event Support bent u verzekerd van een perfect geregelde logistiek rondom uw happening: van Valet Parking en VIP-vervoer tot parkeerbegeleiding en Shuttle Service. Onze representatieve hostess ontvangt uw gasten bij de ingang van het evenement, waarna onze chauffeurs de auto’s aannemen en op een beveiligde plaats parkeren. Na afloop van uw evenement zorgen wij ervoor dat de auto op tijd weer klaar staat voor de terugreis.
Wilt u uw gasten verantwoord naar huis laten rijden? Maak dan gebruik van onze Afterdinner Service.

Logistieke coördinatie rondom uw evenement nodig? Bel 073-643 28 28 of mail myranda@grefkens.nl

“When the customer comes first, the customer will last.”
– Robert Half –

Premium Carcleaning

Premium Carcleaning

 • Uw auto teruggebracht in showroomstaat
 • Kom weer goed voor de dag
 • Zowel interieur als exterieur grondig gereinigd
 • Fris en schoon op weg

Shine & Polish

Voor het grondig reinigen van uw auto en het oppoetsen tot showroomglans kunt u gebruikmaken van onze Premium Carcleaning. Zowel de buitenkant als binnenkant worden door ons zorgvuldig onder handen genomen.

Carcleaning Exterieur :

Dit is een wash/polish behandeling waarbij de lak wordt ‘gestript’ en weer op kleur wordt gebracht. Vervolgens behandelen wij de lak met de originele wax waarbij er een teflon-laag over de lak wordt aangebracht. Tevens worden alle rubberen onderdelen professioneel behandeld ten behoeve van onderhoud, voeding & reiniging. Hierdoor worden deze beschermd tegen uitdroging en krijgt het rubber weer een diepzwarte kleur, uiteraard inclusief velgen en deurstijlen.

Carcleaning Interieur :

Reiniging van interieur, inclusief lederreiniging, waarna deze met een professionele was weer geconserveerd en gevoed wordt, matten worden behandeld met diepstoomreiniging en overig interieur wordt weer als nieuw.

Uw auto grondig en zorgvuldig laten reinigen? Bel 073-643 28 28 of mail myranda@grefkens.nl

“You never get a second chance to make a first impression.”
– Will Rogers –

Wie zijn wij

Over Grefkens Chauffeursdiensten

Betrouwbaar, representatief en servicegericht; dat zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf. Grefkens Chauffeursdiensten is sinds 1999 dé solide partner voor zakelijk en directievervoer in binnen- en buitenland. Onze flexibiliteit, betrokkenheid en persoonlijke aanpak zijn onze grootste kracht. Wij denken graag (pro)actief met u mee. Mede hierdoor hebben we vanaf het begin af aan duurzame relaties opgebouwd. Zo maakt onze eerste klant nog altijd gebruik van onze diensten, van het afleveren van zijn auto op zijn vakantieadres aan de Côte d’Azur tot aan het vervoer naar businessmeetings.

Ons team

Het Grefkens-team is onze trots. Wij beschikken over een team loyale, representatieve en frisse chauffeurs, die zorgvuldig zijn geselecteerd en intern zijn opgeleid. Zij beschikken over uitstekende kennis van het wegennetwerk en blijven op de hoogte van actuele verkeerssituaties. Daarnaast zijn al onze medewerkers gescreend en kunt u ten alle tijden rekenen op onze discretie.

24/7 Service
Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar, 7 dagen in de week.

Grefkens Chauffeursdiensten
discreet I flexibel I betrouwbaar

Bel 073-643 28 28 of mail naar myranda@grefkens.nl

“Excellence is not an act but a habit”
– Aristotle –

Werken bij

Grefkens Chauffeursdiensten zoekt Privé/Directie Chauffeurs

Bij Grefkens Chauffeursdiensten ben je onderdeel van een fris en jong team van 7 privé/directiechauffeurs. Als chauffeur ben je altijd flexibel beschikbaar en rijd je voor een breed scala aan opdrachtgevers, denk hierbij aan; ondernemers, advocaten en directieleden. Dit kan voor zowel zakelijke- als privé aangelegenheden zijn, denk bijvoorbeeld aan; het chauffeuren van- en naar zakelijke afspraken, lunches en airport transfers. Maar ook: het vervoer van families naar verjaardagen, concerten of andere events.

Hoe ziet een werkdag/week eruit?

Op vrijdagen wordt je voorzien van je planning voor de aankomende week, je gaat vol energie aan de slag met het voorbereiden van jouw opdracht(en) zodat jij als Grefkens Chauffeur nergens voor verassingen komt te staan. Hierbij bereidt je de route(s) met zorg voor en houdt je rekening met de wensen van de opdrachtgever, eventuele omleidingen, en andere onvoorziene verkeerssituaties.

Opdrachten kunnen variëren van enkele dagen naar het buitenland (Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk) om een opdrachtgever veilig en comfortabel naar zijn zakelijke afspraken te chauffeuren. Tot een avond waarbij je een opdrachtgever met zijn eigen auto ophaalt bij een restaurant in de omgeving.

Wie zijn wij?

Grefkens Chauffeursdiensten is sinds 1999 dé solide partner voor zakelijk vervoer in binnen- en buitenland. Betrouwbaar, discreet, representatief en servicegericht; dat zijn de kernwaarden van ons familiebedrijf. Onze flexibiliteit, betrokkenheid en persoonlijke aanpak zijn onze grootste kracht. Spreken deze kernwaarden jou aan, wil je intern opgeleid worden en deel uitmaken van ons team van loyale, representatieve en frisse chauffeurs?

Eisen:

 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Aantoonbare rijervaring;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Zowel ’s-avonds als overdag ben je flexibel inzetbaar;
 • Discreet en integer zijn termen die bij jouw persoonlijkheid passen;
 • Een passie voor auto’s uit het top segment is een pré;
 • Je bent representatief;
 • Het leveren van de best mogelijk klantbeleving is iets wat je energie geeft;
 • Horeca/chauffeurservaring is een pré;
 • Een opgewekt humeur.

Wat bieden wij?

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • Opleidingsmogelijkheden binnen jouw werkveld;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Gezellige bedrijfsuitjes;
 • Een veelzijdige en flexibele job, waarbij je “Skills for life” ontwikkeld.

Spreekt bovenstaande jouw aan? Dan is dit dé uitdaging voor jou en zien wij jouw CV & motivatie graag tegemoet. Verwerk in je motivatie een persoonlijk verhaal, aanvullende vragen die in jouw motivatie terug mogen komen: wat is je favoriete auto? En wat is je favoriete vakantiebestemming?

Je CV en motivatie mag je mailen naar:
chauffeurs@grefkens.nl

Of neem telefonisch contact met ons op via: 073-643 28 28

“Strive not to be a success, but rather to be of value.”
– Albert Einstein –

Plan uw afspraak online:

Jan van Amstelstraat 79
5262 CP Vught
Tel. +31 (0)73 – 643 28 28
Mob. +31 (0)6 – 215 111 48
Mail myranda@grefkens.nl
www www.grefkens.nl
KvK 17121976
BTW NL001930950B43