Prive

Chauffeur

Uw comfort, onze verantwoordelijkheid.

24 jaar ervaring in exclusieve chauffeursdiensten en reisbeheer

Vertrouwd door 450+ klanten

Waarom Grefkens chauffeurdiensten?

Stel u voor: elke rit wordt een kans. Een kans om niet alleen van A naar B te komen, maar om uw reistijd te transformeren in een moment van productiviteit, ontspanning of zelfs inspiratie. Bij Grefkens begrijpen we dat tijd kostbaarder is dan ooit tevoren. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn niet alleen bestuurders, maar ook professionals met diepgaande kennis van service en het wegennetwerk. U kunt vertrouwen op hun expertise, zelfs in de meest uitdagende verkeerssituaties. Of het nu gaat om één belangrijke zakelijke afspraak of regelmatige ritten, wij passen ons aan aan uw unieke behoeften. Als familiebedrijf dat sinds 1999 actief is, hebben we niet alleen ervaring opgedaan, maar ook een reputatie van uitmuntendheid opgebouwd. Bij ons staat elke rit in het teken van het overtreffen van uw verwachtingen en het achterlaten van een glimlach op uw gezicht. Aarzel niet langer. Stap in, neem plaats op de achterbank en laat ons het stuur overnemen. Ontdek de wereld van comfort, tijdsbesparing en ongeëvenaarde service die Grefkens Chauffeursdiensten te bieden heeft. 

Gepersonaliseerde ervaring

We analyseren reispatronen en voorkeuren om elke rit te personaliseren. Van favoriete temperatuurinstellingen, geprefereerde applicaties op de geïntegreerde iPads, favoriete drankje op de achterbank tot de ideale route, we passen ons aan aan uw behoeften.

450+ opdrachtgevers

Met meer dan 450 tevreden klanten in 's-hertogenbosch en daarbuiten, bieden we bewezen betrouwbaarheid, ervaring en variëteit in chauffeursdiensten. Ons uitgebreide netwerk en sociale bewijskracht maken ons de beste keuze voor al uw vervoersbehoeften.

Geïntegreerd reisbeheer

voor onze opdrachtgevers bieden wij geïntegreerd reisbeheer aan, waarbij wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de logistieke oplossingen maar ook hotels, vergaderruimtes en andere (zakelijke) behoeften.

Wie zijn wij?

Bij ons familiebedrijf is elk lid van het zorgvuldig geselecteerde team meer dan alleen een chauffeur; zij zijn jouw persoonlijke reis-assistent, toegewijd aan het leveren van een reiservaring die je verwachtingen overtreft. Door een zorgvuldig gecreëerd opleidingstraject worden onze chauffeurs 4 maal per jaar getoetst, zo ontvangen zij aanvullende trainingen en certificaten om altijd up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en eisen. Vertrouwen is de hoeksteen van ons team. Elk lid is zorgvuldig gescreend en getoetst voordat zij/hij lid wordt van onze familie, zodat jij met volle vertrouwen kunt reizen, wetende dat jouw privacy, comfort en veiligheid onze hoogste prioriteit hebben. Sluit je aan bij Grefkens en ervaar reizen in een geheel nieuwe dimensie. Jouw comfort staat centraal, altijd. 

Maak kennis met het wagenpark van Grefkens

Jaguar XJ

✓1 tot 3 passagiers ✓ Extra lange beenruimte ✓Verstelbare massagestoelen achterin

Jaguar F Pace

✓1 tot 3 passagiers ✓Luxe SUV ✓Ruime bagageruimte

Mercedes V-klasse

✓6 of 7 passagiers ✓Vergaderopstelling ✓Ruime bagageruimte

Uw eigen auto

Overweeg Grefkens voor chauffeursdiensten in uw eigen auto. Comfortabel reizen in uw eigen auto zonder zorgen, een professionele, gecertificeerde chauffeur neemt het stuur over zodat uw tijd efficiënt ken benutten.

Exclusief kennismakingsaanbod

Bij Grefkens Chauffeursdiensten begrijpen we dat vertrouwen in een nieuwe dienstverlener van cruciaal belang is. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor u ontwikkeld dat uw kennismaking met onze eersteklas chauffeursdiensten zo moeiteloos mogelijk maakt. Of u nu op zoek bent naar zakelijk vervoer, luchthaventransfers, evenementenvervoer, of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij staan voor u klaar om de hoogste kwaliteit chauffeursdiensten te bieden.

Met ons exclusieve kennismakingsaanbod kunt u:

We nemen uw privacy en veiligheid serieus. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen.